سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
*.: اخبــار فــنــاوری اطــلاعــات و ارتــبــاطــات .:*
 
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:52 عصر ::  نویسنده : M.N
در میان سخنرانی‌های متعدد حضار بدون شک احساسی‌ترین بیانیه هم متعلق به پرویز رحمتی بود که در حضور جمع بزرگ حامیان و حتی خانواده خود و در میان تشویق‌های طولانی حضار جمع‌بندی سریعی از برآوردهای خود از وضعیت فاوای کشور طی سه سال تصدی بر سازمان نظام صنفی ارائه داد.
شب بزرگ  رحمتی و سازمان


پرویز رحمتی، رییس سازمان نظام صنفی کل کشور در آخرین ماه‌های تصدی خود در این تشکل فراگیر به عنوان چهره برتر فاوای کشور در سال?? از سوی ماهنامه دنیای کامپیوتر و ارتباطات مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش عصر ارتباط، در این برنامه که برای نخستین بار در کنار معرفی چهره برتر آی.سی‌تی کشور، چهار مدیر دیگرنیز در این حوزه مورد تقدیر قرار گرفتند شمار قابل توجهی از شرکت‌ها و شخصیت‌های حامی سازمان نظام صنفی هم حضور داشتند که حضور تنی چند از دوستان غیرسنتی این تشکل مردم‌نهاد نیز به آن جذابیتی بیرون از دسته‌بندی‌های رایج بخشیده بود.

در کنار پرویز رحمتی که مطابق بیانیه هیئت داوران چهره نخست این مراسم بود، آزاده داننده مدیرعامل شرکت فناوران اطلاعات بهاران، سیدولی فاطمی مدیرعامل شرکت توسن، ناصرعلی سعادت مدیرعامل شرکت ندارایانه و محمود امیری رییس هیات مدیره گروه مادیران با گزینش هیات داوران به عنوان مدیران شایسته سال گذشته معرفی و مورد تشویق و قدردانی حضار قرار گرفتند.

در میان سخنرانی‌های متعدد حضار بدون شک احساسی‌ترین بیانیه هم متعلق به پرویز رحمتی بود که در حضور جمع بزرگ حامیان و حتی خانواده خود و در میان تشویق‌های طولانی حضار جمع‌بندی سریعی از برآوردهای خود از وضعیت فاوای کشور طی سه سال تصدی بر سازمان نظام صنفی ارائه داد و گفت: «شرایط و وضعیت در سال ?? به گونه‌ای بود که کماکان از نبود حداقل‌های لازم برخوردار بودیم و چالش‌های پیش روی حوزه زیرساختی اینترنتی همچنان وجود داشت و نکاتی عدیده‌ای بود که علیرغم تمایل منابع عرضه و مراکز سیاستگذار ما را نسبت به تحقق اهداف مشترک کمی با مشکل مواجه می‌کرد ولی اتفاقاتی هم در کنار این موضوع افتاد که شرایطی را رقم زده که امیدواریم در سال ?? و در سال نخست برنامه پنج ساله توسعه، تمرکز بر توسعه خدمات الکترونیکی داده شود که موتور محرکه رونق بخش بازار IT باشد. انتظار داریم با توجه به ساختار متمرکز کارگروه فاوا مشکلی در زمینه هدایت و سیاستگذاری متمرکز نداشته باشیم.»

رحمتی با بیان اینکه ‌یک آرزو دارم که بر یک معضل تاریخی غلبه پیدا کنیم زیرا معضل ما صرف کردن فعل خواستن و اهداف متعالی نیست تاکید کرد: «معضل ما ساز و کار اجرایی و مدیریت نه چندان کارآمد فرآیندهای اجرایی و چگونگی سازوکاری است که امکان پیاده‌سازی و تحقق اهداف را برای ما پیاده می‌کند و عمده گرفتاری‌های ما تداخلات و تصمیمات متناقض و مجموعه ضوابط فنی و اجرایی نوشته شده ولی انجام نشده و یا نادرست در حال انجام است که فضای اجرایی را دچار مشکل می‌کند».

رحمتی در پایان صحبت‌هایش به رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: «رکن چهارم کشور رسانه‌ها مخصوصا رسانه‌های حوزه IT هستند که با عزمی جزم تلاش می‌کنند با فعالیت‌هایی از این قبیل، مسائلی را در ارتباط با معیارهای در ذهنشان به عنوان ارزش‌های حرفه‌ای در جامعه مطرح کنند و به همین منظور از آنها قدردانی می‌کنم. امیدوارم فعالیت‌هایی از این قبیل، زمینه را فراهم کند که اگر حرکتی در جهت شکل‌گیری سازمان‌های مردم‌نهاد و تعمیق آنها بین بخش خصوصی و مردم و دولت است به عنوان ارزش‌های اصل تلقی شود».

دیگر سخنران مفصل آن شب احمد بزرگیان، معاون نوسازی و تحول انسانی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس ‌جمهوری در این مراسم طی سخنانی با اشاره به اینکه شعار ما حذف ارتباطات مبتنی بر کاغذ از سازمان‌ها است، اظهار کرد:‌ «حجم ارتباطات کاغذی بین سازمان‌ها و ارگان‌ها ??? هزار تن است که باید بخش خصوصی در این حوزه کمک ما کند تا ارتباطات شفاف، روشن، صحیح و ارزان مبتنی بر ارتباطات الکترونیکی را در اختیار مردم قرار دهیم».

او گفت: «شعار دولت دهم حرکت به سمت دولت الکترونیکی است و ما هم با آغوش باز پذیرای ایده‌ها و فعالیت‌های در این راستا توسط بخش خصوصی خواهیم بود».

بزرگیان تاکید کرد: ‌«در کشور دیگر به سخت‌افزار نیازی نداریم و به اندازه کافی وجود دارد و به اندازه کافی پول برای سخت‌افزار داده‌ایم و باید برای تولید نرم‌افزارهایی که بتوانیم از این سخت‌افزارها استفاده کنیم، حرکت کنیم».

معاون نوسازی و تحول انسانی رییس‌جمهوری، گفت: «ما حداقل به ?? هزار متخصص آی‌تی، برنامه‌نویس در حد یک و بالا نیاز داریم تا هم خدمات G?G و هم خدمات G?C را محقق کنیم».

در ابتدای این مراسم محمود اروج‌زاده، مدیر مسئول ماهنامه دنیای کامپیوتر و ارتباطات که برگزارکننده این مراسم بود و جمعی از همکارانش با نگاهی به سابقه این نشریه و شروع کار آن به عنوان نشریه‌ای خصوصی درحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات توضیحاتی درباره رویکردهای آینده و خط مشی‌های این ماهنامه داد.




موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:52 عصر ::  نویسنده : M.N

یکی از مدیران نوکیا: ما تصمیم گرفتیم نام سرویس‌های خود را از Ovi به نوکیا تغییر دهیم.

Ovi تغییر  نام می‌دهد


خدمات Ovi برای اولین بار از ماه جولای و آگوست، در گوشی‌های جدید نوکیا به خدمات نوکیا تغییر نام پیدا می‌کند و روند این تغییرات تا سال ???? ادامه پیدا خواهد کرد.

همه خدماتی که تاکنون زیر چتر Ovi بودند از این پس به سادگی به نام نوکیا تغییر خواهد کرد.
البته هیچ محدودیتی در مسیر ارائه خدمات نخواهد بود.

 نایب رئیس ارشد اجرایی و رییس ارشد بازایابی نوکیا تغییرات را این چنین تو ضیح می‌دهد:
«ما تصمیم گرفتیم نام سرویس‌های خود را از Ovi به نوکیا تغییر دهیم. ما با مرکزیت دادن به خدمات خود تحت یک برند، نه دو برند، می‌خواهیم برند اصلی و قدرتمند نوکیا را تقویت ‌کنیم و ساختار برند خود را وحدت بخشیم؛ این در حالی‌است که ما همچنان بر ارائه فرصت‌ها و تجربیات جذاب و قانع‌کننده برای شرکا و مشتری‌ها ادامه می‌دهیم.»

تغییر نام Ovi به نوکیا از جولای امسال به منظور ارائه در تمام کشورها و همه خدمات تا پایان ???? ادامه می‌یابد.

به احتمال زیاد هر کس اواخر امسال یک گوشی هوشمند یا غیرهوشمند جدید نوکیا بخرد، نام جدیدی برای خدمات نوکیا در آن می‌بیند.
اگرچه کسانی که هم اکنون گوشی نوکیا دارند، با به‌روزرسانی نرم‌افزاری آینده به نام جدید تغییر پیدا می‌کنند.

جِری در ادامه سخنانش افزود:
«دلیل چنین تصمیمی این است که نوکیا در سراسر جهان برندی بسیار خوشنام و پرطرفدار است. تجربه موبایلی ما با گوشی‌هایمان پیوند محکمی خورده است و دیگر بین آنها تفاوتی نیست. مثلا اگر مشتری‌ها بهترین تجربه مسیریابی موبایلی را بخواهند، می‌دانند که نوکیایی وجود دارد که می‌توانند به آن اعتماد کنند. در این چند سال اخیر و سال‌هایی که پیش رو داریم هدف ما همین بوده و خواهد بود که: به کار خود برای ارائه خدمات موبایلی جذاب و قانع‌کننده متحد و فناوری‌های متحول‌کننده نسل بعد ادامه دهیم.»

 این کار تنها یک تغییر نام است و مسیر خدمات نوکیا طبق برنامه‌ریزی ادامه خواهد یافت.
تنها تفاوت در این است که مشتری‌ها به جای کلمه Ovi نام نوکیا را خواهند دید؛ نه تنها در نرم‌افزار گوشی، بلکه در جاهای دیگری مثل تبلیغات، رسانه‌های آنلاین و نشریات و روزنامه‌ها.

این تحول باید به صورت یکپارچه و به آرامی صورت گیرد.




موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:51 عصر ::  نویسنده : M.N

هدف این طرح، صرفا تقلید کورکوانه مسابقات خارجی نبوده، و سعی براین بوده که با بومی‌سازی بخش‌های مختلف مسابقه، جذابیت‌های فرهنگی و اجتماعی آن ارتقاء یافته، مخاطب بیشتری را جذب نماید.

رقابت‌های  نفوذ و دفاع در فضای مجازی برگزار می‌شود

مرکز آپا دانشگاه صنعتی شریف مجموعه «رقابت‌‌های نفوذ و دفاع در فضای مجازی» را با هدف آگاهی‌رسانی، آموزش و ترویج فرهنگ امنیت فضای تبادل اطلاعات برگزار می‌نماید.
در این رقابت‌ها، شرکت‌کنندگان علاوه بر شرکت در مسابقات، امکان ارائه و تبادل دانش تخصصی مرتبط با روش‌های کاربردی نوین نفوذ و دفاع را در برنامه‌های تدوین شده پیدا می‌نمایند.
کلیه متخصصین این حوزه اعم از دانشجویان، کارشناسان و متخصصین حوزه امنیت و نیز صاحبان شرکت‌ها و تولیدکنندگان نرم‌افزار می‌توانند در این رقابت‌ها حضور داشته باشند.

مسئول روابط عمومی این مسابقات در مصاحبه با ایتنا می‌افزاید: «امیدواریم با برگزاری مناسب این رقابت‌ها فعالان این حوزه بتوانند با همکاری سازنده با یکدیگر در جهت ارتقای امنیت فضای تبادل اطلاعات کشور گام بردارند.»
این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

حامیان
این رقابت‌ها توسط مرکز آپا دانشگاه صنعتی شریف و در دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه و با حمایت مالی مرکز ماهر برگزار می‌شود.
طراحی و پیاده‌سازی مسابقه هک و نفوذ توسط کارشناسان مرکز آپا دانشگاه صنعتی شریف انجام شده است.

جزئیات مسابقه
این مسابقه در سه محور و در تاریخ‌های ? و ? تیرماه سال جاری برگزار می‌شود.
محور اول، در دو مرحله برگزار می‌شود، برگزاری یک مسابقه مقدماتی در ? خردادماه و مسابقه اصلی که به صورت اختصاصی در ? تیرماه برگزار می‌شود، مسابقه هک و نفوذ است.
هدف از برگزاری این مسابقه، ایجاد رقابت بین متخصصین این حوزه است. تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقه در حوزه‌های مختلفی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. برخی از این حوزه‌ها عبارتند از:
• مسائل و سوالات امنیتی
• نفوذگری در وِب
• شکست الگوریتم‌ها و پروتکل‌های رمزنگاری
• اکسپلویت نویسی
• چالش‌های مرتبط با شواهد جرائم رایانه‌ای

این مسابقه در دو مرحله برگزار می‌شود.
در مرحله اول تیم‌ها در یک رقابت همزمان که به صورتonline در تاریخ

در این رقابت‌ها، شرکت‌کنندگان علاوه بر شرکت در مسابقات، امکان ارائه و تبادل دانش تخصصی مرتبط با روش‌های کاربردی نوین نفوذ و دفاع را در برنامه‌های تدوین شده پیدا می‌نمایند.

? خرداد برگزار می‌شود شرکت می‌کنند. تیم‌هایی که در طی این مرحله حد نصاب لازم را بدست آورند، امکان شرکت در مسابقه اصلی در ? تیرماه را خواهند داشت.

دو محور دیگر این رقابت‌ها در ? تیرماه برگزار می‌شود که حضور کلیه ثبت‌نام کنندگان و نیز پذیرفته‌شدگان رقابت‌های مختلف در آن آزاد است.
مسابقه طراحی پوسترها و کاریکاتورهای ترویجی، که محور رقابت در آن، طراحی پوستر و کاریکاتورهایی موثر جهت آگاهی‌رسانی و فرهنگ‌سازی‌در زمینه امنیت در سطح جامعه و مخاطبین عام است. پوسترها و کاریکاتورهای طراحی شده باید از خلاقیت، جذابیت و تاثیرگذاری قابل توجهی برخوردار بوده و حاوی پیامی درباره یک یا چند موضوع مهم در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات در سطحی عمومی باشند.

بخش‌سوم رقابت‌ها مسابقه معرفی روش‌های کاربردی نوین و خلاقانه در نفوذ و دفاع است که در آن ارائه آخرین روش‌های کاربردی در نفوذ و دفاع در فضای مجازی و تبادل دانش حاصله در کشور در این موضوعات، هدف اصلی این بخش است.
ارائه‌دهندگان می‌توانند در موضوعات زیر آخرین دستاوردهای خود را ارائه دهند.
• معرفی آسیب‌پذیری‌های (?-day) یا اکسپلویت‌های جدید در سرویس‌ها، پروتکل‌ها و برنامه‌ها
• روش‌های نفوذ نوین به سرویس‌ها، پروتکل‌ها و برنامه‌های کاربردی
• روش‌های نوین در تحلیل، کشف یا مقابله با بدافزارها
• روش‌های نوین در کشف یا کنترل بات‌نت‌ها
• روش‌های تحلیل، شکست یا کشف ضعف در الگوریتم‌های رمزنگاری و توابع درهم‌ساز
• روش‌های نوین نفوذ به سیستم در سطح سخت‌افزاری
• روش‌های نوین در مهندسی معکوس
• تحلیل‌های امنیتی مبتنی بر مطالعات میدانی
• روش‌های امن سازی در حوزه‌های نوظهور با رویکردی کاملا کاربردی
• معرفی آسیب‌پذیری‌ها، اکسپلویت‌ها یا روش‌های نفوذ جدید در پروتکل‌ها، ابزارها و سیستم‌عامل‌های موبایل و شبکه‌ها و ابزارهای بی‌سیم
• روش‌های خلاقانه موثر و کاربردی در امنیت سیستم‌ها و شبکه‌ها
هر ارائه توسط سه داور مورد بررسی قرار می‌گیرد و ? ارائه برتر در در روز ? تیرماه و هر ارائه در مدت ?? الی ?? دقیقه برگزار می‌گردد.




سابقه برگزاری این رقابت‌ها
برگزاری مسابقات و همایش‌های اینچنینی در دنیا، سابقه‌ای طولانی دارد. یکی از آنها، مسابقه‌ای است که در دانشگاه NYU-Poly تحت عنوان Cyber Security Awareness Week یا

این رقابت‌ها توسط مرکز آپا دانشگاه صنعتی شریف و در دانشکده مهندسی کامپیوتر این دانشگاه و با حمایت مالی مرکز ماهر برگزار می‌شود.

هفته آگاهی‌سازی امنیت سایبر برگزار می‌گردد.
حمایت‌کنندگان این مسابقه برخی از شرکت‌های بزرگ تجاری دنیا هستند و شرکت‌کنندگان طیف وسیعی از دانشجویان و متخصصان از اقصی نقاط دنیا را شامل می‌گردند. آدرس سایت برگزاری این مسابقه http://www.poly.edu/csaw است.

نمونه‌ای دیگر از همایش‌های اینچنینی، مسابقه فتح پرچم است که اولین بار به شکل حرفه‌ی در حاشیه کنفرانس DefCon (سایت http://www.defcon.org) برگزار گردید.
این مسابقه هرساله در این کنفرانس برگزار می‌گردد.

سابقه برگزاری مسابقات و فعالیت‌های اینچنینی در کشور ما چندان طولانی نیست.
اخیرا در حاشیه برخی کنفرانس‌ها، نهادهای مختلفی اقدام به برگزاری رقابت‌های مشابه نموده‌اند، که البته اغلب محدود به مسابقات تست نفوذ ساده بوده است.
جز این، تا آنجایی که ما اطلاع داریم، سابقه برگزاری چنین مسابقاتی بدین شکل و با این هدف تاکنون در سطح کشور وجود نداشته، و این اولین باری است که چنین مسابقه‌ای با چنین شکلی برگزار می‌گردد.
هدف این طرح، صرفا تقلید کورکوانه مسابقات خارجی نبوده، و سعی براین بوده که با بومی‌سازی بخش‌های مختلف مسابقه، جذابیت‌های فرهنگی و اجتماعی آن ارتقاء یافته، مخاطب بیشتری را جذب نماید.

جزئیات ثبت نام و جوایز
ثبت‌نام مسابقات هم‌اکنون شروع شده است. اما مهلت ثبت‌نام در محورهای مختلف با هم متفاوت است.
علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه هک و نفوذ تا روز شنبه ?? اردیبهشت ماه برای ثبت‌نام و معرفی تیم خود فرصت دارند.

به سه تیم برتر این محور از رقابت‌ها جوایز زیر اهدا خواهد شد:
تیم اول: مبلغ ?? میلیون ریال
تیم دوم: مبلغ ?? میلیون ریال
تیم سوم: مبلغ ?? میلیون ریال

اما در دو محور ارائه پوستر و کاریکاتورهای ترویجی و نیز ارائه‌های خلاقانه، شرکت‌کنندگان تا روز شنبه ? خردادماه برای ارائه آثار خود مهلت دارند.
در بخش طراحی پوستر و کاریکاتورهای ترویجی به دو اثر برگزیده این مسابقه جوایز زیر اهدا خواهد شد: اثر اول: مبلغ ?? میلیون ریال
اثر دوم: مبلغ ?? میلیون ریال
و در بخش ارائه‌های خلاقانه به هریک از شش ارائه برگزیده این مسابقه مبلغ ?? میلیون ریال به عنوان جایزه اهدا خواهد شد.

جوایز برگزیدگان در مراسم پایانی رقابت‌ها در روز ? تیرماه اهدا خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر درباره این رقابت‌ها می‌توانید به آدرس http://cert.sharif.edu مراجعه نمایید.




موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:49 عصر ::  نویسنده : M.N

این مسابقه در سه محور و در تاریخ‌های ? و ? تیرماه سال جاری برگزار می‌شود.

برگزاری  رقابت‌های نفوذ و دفاع در فضای مجازی


رقابت‌های نفوذ و دفاع در فضای مجازی برگزار می‌شود.

مرکز آپا دانشگاه صنعتی شریف مجموعه «رقابت‌‌های نفوذ و دفاع در فضای مجازی» را با هدف آگاهی‌رسانی، آموزش و ترویج فرهنگ امنیت فضای تبادل اطلاعات برگزار می‌نماید.

 در این رقابت‌ها، شرکت‌کنندگان علاوه بر شرکت در مسابقات، امکان ارائه و تبادل دانش تخصصی مرتبط با روش‌های کاربردی نوین نفوذ و دفاع را در برنامه‌های تدوین شده پیدا می‌نمایند.

کلیه متخصصین این حوزه اعم از دانشجویان، کارشناسان و متخصصین حوزه امنیت و نیز صاحبان شرکت‌ها و تولیدکنندگان نرم‌افزار می‌توانند در این رقابت‌ها حضور داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر از جزئیات، مراحل و جوائز این رقابت‌ها، این گفت‌وگو را بخوانید.




موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:48 عصر ::  نویسنده : M.N

ستاد کل نیروهای مسلح ایران به‌زودی قرارگاه سایبری کشور را راه اندازی خواهد کرد.

تاسیس  قرارگاه سایبری ایران


رئیس کمیته تبلیغات دفاعی کشور با اعلام پایان فاز مطالعاتی قرارگاه سایبری و تهیه اسناد بالا دستی این قرارگاه گفت: بزودی شاهد راه‌اندازی فاز اجرایی قرارگاه سایبری در کشور خواهیم بود.

 سردار سرتیپ سید مسعود جزایری معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص راه اندازی قرارگاه جنگ سایبری در کشورگفت: اسناد بالا دستی در این رابطه تهیه شده و در شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجموعه رده‌های مختلف نیروهای مسلح مورد تبیین قرار گرفته و بزودی شاهد راه اندازی فاز اجرایی قرارگاه سایبری در کشورخواهیم بود.

گفتنی است چندی پیش «رابرت گیتس» وزیر دفاع آمریکا طی نامه‌ای رسمی به فرماندهی قرارگاه استراتژیک این کشور دستور داد تا قرارگاه سایبری آمریکا را به منظور عملیات‌های سایبری نظامی همه جانبه تأسیس کنند.

فرماندهی سایبری ایالات متحده آمریکا موسوم به سایبرکام (CYBERCOM) در ژوئن ???? تصویب شد و ?? ماه پس از آن تاریخ به مرحله‌ای رسید که پنتاگون آن را قابلیت اولیه انجام عملیات می‌نامد.
ارتش آمریکا با دارا بودن شبکه‌های رایانه‌ای پیشرفته و گروه‌های نظامی متخصص در همه حوزه‌های سایبری، اولین فرماندهی سایبری را تاسیس کرده است.

علاوه بر ایالات متحده آمریکا، چند کشور اروپایی نیز طی چند ماه گذشته اقدام به راه‌اندازی سازمان‌های مشابه برای مقابله با تهاجم سایبری علیه منافع خود کرده‌اند.




موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:48 عصر ::  نویسنده : M.N

محققان دانشگاه «اوپن» امیدوارند ناسا از پروژه تحقیقاتی آن‌ها با هدف ارسال قایقی روباتیک به منظور بررسی احتمال وجود حیات در زیر سطح قمر تایتان پشتیبانی کند.

ارسال قایقی  روباتیک به بزرگترین قمر زحل

 مهندسان فضایی در تلاشند با ساخت اولین قایق فرازمینی، آن را راهی تایتان، بزرگ‌ترین قمر زحل کرده و بر روی دریای «لیگیا مر»، دریایی از متان و اتان شناور کنند.

این قایق روباتیک برای چندین ماه بر روی این دریای فرازمینی شناور شده و به اکتشاف در خطوط ساحلی، بررسی شدت وزش باد و امواجی که ساحل را در هم می‌کوبند خواهد پرداخت.

به گفته محققان محاسبات نشان می‌دهند امواج در دریای تایتان نسبت به امواج دریاهای زمین بسیار بزرگ‌تر هستند اما سرعت کمتری دارند و همین ویژگی تایتان را به نقطه مناسب قایق سواری در سامانه خورشیدی تبدیل کرده است. تنها مشکل موجود، مشکل درجه حرارت هوا، برابر منفی ??? درجه سلسیوس است، اما به جز این مشکل، تایتان یکی از بهترین نقاط برای قایق سواری فرازمینی است.

ماموریت به سوی تایتان، تنها قمر سامانه خورشیدی که از اتمسفر ظخیمی برخوردار است، اولین ماموریت اکتشافی در دریاهای فرازمینی خواهد بود و می‌تواند نشانه‌هایی از حیات احتمالی فرازمینی را به دست آورد.

به گفته محققان متان بر روی زمین به شکل گاز دیده می‌شود اما به دلیل سرد بودن غیر قابل تصور تایتان، این گاز به شکل مایع وجود دارد.

تشعشعات فرابنفش از جانب خورشید با متان واکنش نشان داده و منجر به شکل گیری هیدروکربنهای پیچیده‌ای می‌شود که به آرامی به سوی سطح سیاره باز می‌گردند.

سپس به آرامی باران مواد پتروشیمیایی بر روی تایتان آغاز می‌شود و رودهایی از این مواد دره‌های تایتان را در نوردیده و در دریا‌ها و دریاچه‌های این قمر جمع می‌شوند.

این دریاهای پتروشیمیایی طی هفت سال گذشته توسط کاسینی تحت نظر بوده و مورد تصویربرداری قرار گرفته است.

در واقع کاسینی کاوشگر دیگری را به سوی تایتان روانه کرد که در سال ???? بر سطح قمر فرود آمد و این موفقیت باعث شد محققان دانشگاه اوپن پروژه اکتشاف دریای «مر» در تایتان را که به اختصار TiME نامیده می‌شود، به دست بگیرند.

این قایق قرار است طی سفری چند میلیارد کیلومتری به سمت تایتان پرتاب شود و زمانی که توانست به اتمسفر ضخیم این قمر وارد شود، با استفاده از چتر نجات به سمت پایین حرکت کرده و بر سطح دریا فرود بیاید.

سپس برای چندین ماه بر روی سطح نفتی دریا شناور بوده و به جمع آوری اطلاعات خواهد پرداخت.

ابزار اصلی در این قایق روباتیک یک طیف سنج جرمی است که می‌تواند ساختار دقیق مواد دریا را تعیین کند.

انرژی مورد نیاز این دستگاه از ژنراتور کوچک اتمی تامین خواهد شد زیرا در فاصله‌ای که تایتان از خورشید قرار دارد، امکان استفاده از صفحات خورشیدی وجود ندارد.

گفته می‌شود دریایی از آب نیز در اعماق تایتان وجود دارد و به دلیل نفوذ مواد شیمیایی موجود بر سطح قمر به درون آن، امکان شکل گرفتن شکل‌هایی ابتدایی از حیات در زیر سطح قمر وجود دارد.

بر اساس گزارش گاردین، ناسا پروژه TiME را از میان ?? پروژه از پروژه‌های پیشنهادی آینده این سازمان انتخاب کرده است، تا به حال ?? پروژه از این ?? پروژه رد شده‌اند و TiME تا دریافت کمک هزینه ??? میلیون دلاری تنها باید دو رقیب دیگر را پشت سر بگذارد.



موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:47 عصر ::  نویسنده : M.N

سیستم عامل تحت وب شرکت گوگل موسوم به کروم که به تازگی همراه با مدل‌های خاصی از نت‌بوک روانه بازار شده دارای مشکلات متعدد امنیتی است.

کروم و  حفره‌های امنیتی بسیار




حفره‌های این سیستم عامل ممکن است منجر به سرقت و پاک شدن اطلاعات و حتی حملات سایبری شوند.


گوگل چند روزی است نوت‌بوک‌های اختصاصی خود که مجهز به سیستم عامل تحت وب کروم هستند را با نام کروم بوک روانه بازار کرده است.


این نوت‌بوک‌ها که با همکاری شرکت‌های ایسر و سامسونگ ساخته شده‌اند مجهز به ? گیگابایت RAM بوده و ?? گیگابایت هم حافظه داخلی دارند.


اما ذخیره سازی اطلاعات و دسترسی به برنامه‌ها و خدمات مختلف در آن‌ها با استفاده از سرویس‌های اینترنتی صورت می‌گیرد و ذخیره سازی اطلاعات به طور محلی در این سیستم عامل تداول نخواهد بود.



گوگل مدعی است در نوت بوک‌های کروم بوک از فناوری خاصی برای بلوکه کردن وب سایت‌ها و برنامه‌های تحت وب مشکوک و مخرب استفاده کرده تا احتمال نفوذ بدافزار‌ها را به حداقل برساند، اما کار‌شناسان در مورد نحوه عملکرد این فناوری‌ها تردیدهایی دارند.


از سوی دیگر اتکای بیش از حد سیستم عامل کروم به سرویس‌های تحت وب باعث ایجاد این نگرانی شده که هرگونه اختلال یا خرابکاری در سرویس‌های یاد شده باعث آلودگی نوت بوک‌های کروم شده و عملکرد آن‌ها را هم مختل کند.


کار‌شناسان کاسپراسکای معتقدند فناوری کلود هنوز دارای مشکلات امنیتی فراوانی است و اتکای صرف به آن از سوی گوگل برای دسترسی به خدمات مختلف مشکل ساز خواهد شد.



موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:47 عصر ::  نویسنده : M.N

تحقیقات جدید شرکت مایکروسافت نشان می‌دهد سیستم عامل ویندوز ? نسبت به ویندوز XP در برابر آلودگی‌ها و ویروس‌ها چهار تا پنج برابر از آسیب پذیری کمتری برخوردار است.

"ویندوز 7" ایمن ترین سیستم عامل مایکروسافت


 این ویژگی یافته جدید شرکت مایکروسافت در گزارش جدید امنیتی این شرکت عنوان شده است که در آن با جزئیاتی بالا به میزان آسیب پذیری‌ها و نقاط ضعف این نرم افزار‌ها، خلل‌های امنیتی، عملکرد و مقابله با ویروس‌ها اشاره شده است.

به طور کلی در این بررسی آشکار شده است که میزان آلودگی سیستمهای عامل جدید‌تر مایکروسافت با در نظر گرفتن آخرین بسته‌های تکمیلی نسبت به نمونه‌های قدیمی‌تر این سیستمهای عامل بسیار کمتر است و از این رو ویندوز ? و ویندوز سرور ???? R? از نظر قدرت امنیتی در بالا‌ترین درجه ممکن قرار گرفتند.

با توجه به گزارشهای به ثبت رسیده از هزار رایانه آلوده، مایکروسافت دریافت که سیستم عامل ?? بیتی ویندوز ? نسبت به نسخه ?? بیتی آن از آلودگی کمتری در میان این هزار رایانه برخوردار است، به طوریکه تعداد رایانه‌های آلوده با ویندوز ?? بیتی تقریبا سه رایانه و در نسخه ?? بیتی تقریبا چهار رایانه از هزار رایانه تخمین زده شده است.

این در حالی است که تعداد آلودگی‌های رایانه‌های تحت ویندوز XP SP? در حدود ?? در هزار و ویندوز XP SP? در حدود ?? رایانه در هزار رایانه تخمین زده شده است و به گفته مایکروسافت، این به آن معنی است که ویندوز ? نسبت به ویندوز XP در حدود چهار تا پنج برابر ایمن‌تر است.

میزان آلودگی ویندوز ویستا نیز نسبت به ویندوز XP تا حد قابل توجهی پایین‌تر است اما نسبت به ویندوز هفت دو برابر ضعیف‌تر عمل می‌کند.

بر اساس گزارش ZDnet، گزارش مایکروسافت نشان می‌دهد حفره‌های امنیتی در برنامه‌های جانبی نسبت به حفره‌های امنیتی موجود در سیستمهای عامل و یا مرورگر‌ها بیشترین آمار سال گذشته را به خود اختصاص داده‌اند.

با این همه میزان حفره‌های امنیتی در برنامه‌های جانبی از سال ???? تا کنون در حدود ??. ? درصد کاهش یافته است اما در مقابل میزان سوء استفاده از آسیب پذیری‌های برنامه‌های جاوا طی سال گذشته تا اندازه‌ای قابل توجه افزایش پیدا کرده است.




موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:46 عصر ::  نویسنده : M.N

روی ?? درصد رایانه‌های کارمندان شرکت گوگل همچنان ویندوز نصب است و مابقی از سیستم‌های عامل Mac یا لینوکس استفاده می‌کنند.

75 درصد  مشتریان تجاری ویندوز به Chrome OS رو می‌آورند
همکاران سیستم- «سرگئی برین» از موسسان شرکت گوگل در مراسم معرفی نخستین سیستم‌عامل رایانه‌ای این شرکت موسوم به Chrome OS اعلام کرد که ویندوز و دیگر سیستم‌های عامل سنتی «کاربران را شکنجه می‌دهند».

این در حالی است که شرکت مذکور پیش‌بینی کرده بیش از ?? درصد کاربران تجاری و سازمان‌ها در آینده نزدیک فعالیت‌های خود را از سیستم‌عامل ویندوز به Chrome OS انتقال خواهند داد.

گوگل در کنفرانس Google I/O اعلام کرد که به دنبال همکاری با دو شرکت سامسونگ و ایسر نخستین لپ‌تاپ‌ها مبتنی بر سیستم‌عامل رایانه‌ای خود را که بر اساس مرورگر اینترنتی Chrome ساخته شده است، از تاریخ ?? ژوئن وارد بازار می‌کند.

در این کنفرانس از سرگئی برین پرسیده شد که چند درصد کارمندان شرکت گوگل هنوز از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند و او در پاسخ اعلام کرد که روی ?? درصد رایانه‌های کارمندان شرکت گوگل همچنان ویندوز نصب است و مابقی از سیستم‌های عامل Mac یا لینوکس استفاده می‌کنند.

اما او توضیح داد که از سال آینده بخش اعظم کارمندان شرکت گوگل تمام فعالیت‌های خود را با سیستم‌عامل Chrome OS انجام خواهند داد.

برین ادامه داد: «من فکر می‌کنم که سیستم‌عامل ویندوز در کل مشکلی ندارد. مخصوصا ویندوز ? که از نظر امنیتی بسیار تقویت شده است».

به گفته او در این میان سیستم‌عامل Chrome OS قابلیت‌های بیشتری را ارایه می‌دهد و این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند تا کلیه ابزار‌ها و برنامه‌های مورد نیاز خود را مبتنی بر وب در اختیار داشته باشند که این فناوری می‌تواند مزایای فراوانی را برای شرکت‌ها و سازمان‌ها به همراه داشته باشد.



موضوع مطلب :
دوشنبه 90 خرداد 30 :: 9:45 عصر ::  نویسنده : M.N

سامسونگ و سیگیت دو شرکت بزرگ‌ تولیدکننده هارددیسک در دنیا، با هم برای همکاری گسترده مشترک و استراتژیک، قرارداد همکاری امضاء کردند.

همکاری  مشترک و استراتژیک سامسونگ با سیگیت


شرکت سامسونگ، یکی از مطرح‌ترین تولیدکنندگان هارددیسک، به تازگی به توافق کاملی با کمپانی بزرگSeagate که یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان هارد‌دیسک در دنیا محسوب می‌شود دست یافته است.
در طی این قرارداد طرفین ملزم به همکاری‌های نزدیک و کامل در رده‌های مختلف محصولات دو شرکت شده و روابط استراتژیک و تصمیمات نهائی این دو برند همسوئی کاملی با یکدیگر پیدا خواهند کرد.

این قرارداد که در تاریخ ?? آوریل ???? بصورت رسمی اعلام شده است مسائل مرتبط با سرمایه گذاری در پروژه‌های طرفین و تکنولوژی‌های کلیدی دو شرکت را نیز در بر می‌گیرد.

بر این اساس با سرمایه گذاری سامسونگ در این زمینه این شرکت از این پس یکی از سهام داران عمده شرکت Seagate به شمار می‌رود.

Seagateنیزپس از این از بازار بسیار گسترده شرکت سامسونگ بخصوص در کشور چین و آسیای جنوب شرقی کاملا متنفع می‌شود.

علاوه بر این بعلت این سرمایه گذاری عظیم صورت پذیرفته از سوی سامسونگ و قلمداد شدن این شرکت بعنوان یکی از سهامداران اصلی Seagate از این پس یک فرد تعیین شده از سوی سامسونگ حق حضور در هیت مدیره شرکت Seagate را پیدا می‌کند.

از دیگر مفاد اصلی این قرارداد باید به گسترش و بهبود قراردادهای قبلی مابین دو شرکت و افزایش همکاری‌های دو جانبه در جهت تحقیق و توسعه فناوری‌های مرتبط با حافظه اشاره کرد.

در طی این قرارداد شرکت سامسونگ متعهد می‌شود که با تکیه بر بازار گسترده و فراگیر خود در زمینه تولیدات مبتنی بر نیمه هادی‌ها، نیازهای شرکت Segate در زمینه حافظه‌های NAND را جهت بکار گرفته شدن در هاردیسک‌های جامد (SSD‌ها) درایوهای Solid State Hybrid و تولیدات دیگر تامین نماید و بطور متقابل درایوهای حافظه سامسونگ نیز از این پس توسط Segate تامین می‌شود.

رقم تقریبی این قرارداد عددی در حدود ?. ??? میلیارد دلار است که از این مقدار ?? درصد بصورت نقد به سامسونگ پرداخت می‌شود و ?? درصد دیگر به فرم سهام شرکت Segate برای سامسونگ سرمایه گذاری می‌شود که این میزان در حدود ???. ? می‌لون دلار مطابق تعداد ??. ? میلیون سهم کل شرکت Segateمحاسبه می‌شود که بدین ترتیب با توجه به آخرین ارزش تبادلات صورت گرفته، سهم سامسونگ در حدود ?. ? درصد کل سهام شرکت Segate برآورد می‌شود.

این قرارداد و توافقات استراتژیکی مربوط به آن هر دو شرکت سامسونگ و Segate را در تلاش‌های مرتبط با توسعه و رشد محصولات فعلی و آینده دو کمپانی یاری رسانده و دورنمای دقیقی از آینده را پیش روی این دو برند ترسیم می‌کند.

دیگر نتیجه مستقیم این قرارداد علاوه بر کاهش هرچه بیشتر زمان ورود به بازار و موفقیت یک محصول تازه وارد، به قرارگیری دو شرکت در جایگاه مناسب تری برای اداره کردن موقعیت‌های بسرعت در حال رشدی همچون پردازش موبایلی، پردازش ابری (Cloud Comuting) و حافظه‌های Solid State باز می‌گردد.

ریاست Segate و مدیر اجرائی این شرکت Steve Luczo در زمینه این قرارداد ضمن ابزار خشنودی نسبت به تقویت روابط استراتژیک با شرکت سامسونگ در بهبود جایگاه تکنولوژیکی و هماهنگی تولیدات هر دو برند، نسبت به افزایش همکاری‌های دو جانبه که منجر به تولید محصولات نوآورانه مرتبط با صنعت حافظه و ارائه راه حل‌های جدید به کاربران این صنعت می‌شود، ابزار امیدواری نموده و آن را نتیجه مستقیم همکاری طولانی مدت با شرکت سامسونگ در این زمینه قلمداد می‌نماید.

از سوی دیگر Oh-hyun، Kwon ریاست بخش تجاری نیمه هادی‌های شرکت Samsung Electronics انتقال ارزش افزوده به میان کاربران را اصلی‌ترین هدف اجرای این توافقنامه بر شمرده و بر گسترش و توسعه استراتژی‌های مشترک شرکت سامسونگ با Segate در جهت ارائه گزینه‌های نوآورانه جدیدی در زمینه‌های شخصی، تجاری و صنعتی تاکید می‌نماید.

انتظار می‌رود که این قرارداد پس از بررسی‌های مالیاتی دولت آمریکا و ملاحظات اداری دیگر تا اواخر سال جاری میلادی بصورت نهائی به امضای طرفین این قرارداد برسد.




موضوع مطلب :
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >   
درباره وبلاگ

این وبلاگ برترین وبلاگ پارسی بلاگ در سال 1389 شده است . موفق باشید
آخرین مطالب
پیوندها
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
بازدید امروز: 266
بازدید دیروز: 182
کل بازدیدها: 187017