سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
*.: اخبــار فــنــاوری اطــلاعــات و ارتــبــاطــات .:*
 

اولین کنفرانس خدمات ارزش افزوده تلفن‌‎همراه با حمایت اصلی نوکیا در تهران برگزار شد.


دانشگاه شریف با توجه به رسالت خود مبنی بر توسعه کاربردی فناوری‌های نوین در کشور، عهده‌دار برگزاری نخستین کنفرانس سالیانه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه با همکاری اپراتورهای اول، دوم و سوم و حمایت اصلی نوکیا شد.

خدمات ارزش افزوده تلفن همراه یا Value Added Service که به اختصار به آن VAS گفته می‌شود، از جدیدترین پارامترهای نوین صنعت مخابرات می‌باشد که در عین اینکه برای مصرف‌کنندگان تلفن‌های همراه سود بسیاری دارد، درآمدزایی فراوانی برای اپراتورهای تلفن همراه نیز دارد و قدرت و پتانسیل بالایی برای ایجاد کسب و کار در تمامی زمینه‌ها را دارا است.

خدمات ارزش افزوده تلفن همراه در دنیا بخشی از «اکوسیستم موبایل» عنوان می‌شود.
اکوسیستم موبایل شامل تولیدکنندگان گوشی، اپراتورها، برنامه‌‌نویس‌های کاربردی و صاحبان محتوا است.

اپراتورهای تلفن همراه، بخش اصلی این شبکه می‌باشند و ارائه این خدمات نه تنها باعث ایجاد درآمد برای آنها می‌شود بلکه سبب می‌گردد تا شرکت‌های ارائه دهنده این خدمات مانند: بانک‌ها، موسسات مالی، آژانس‌های تبلیغاتی، تولیدکنندگان و فروشندگان گوشی همراه و تجهیزات جانبی تلفن همراه، تولیدکنندگان محتوا و برنامه‌های تخصصی تلفن همراه، نویسندگان و ارائه دهندگان بازی‌های شبکه‌ای و .... نیز به سود مناسبی دست یابند.

به گزارش ایتنا این مراسم با سخنرانی آقایان رضا روستا آزاد رییس دانشگاه صنعتی شریف و رضا تقی‌پور انوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز شد.

در روز اول این کنفرانس سخنرانی‌ها در سه بخش اکوسیستم و بازار، تجارت در بستر تلفن همراه، و کاربردهای خدمات ارزش افزوده تلفن همراه ارائه ‌گردید.

رنجان شیوادی مدیر بازاریابی نوکیا در ایران در بخش اکوسیستم و بازار در مورد «اکوسیستم نوکیا» گفت: نوکیا همگام با استراتژی‌های خود پیرامون اکوسیستم صنعت موبایل و با هدف کمک به ارتقای هرچه بیشتر تجربه‌های اینترنت موبایلی، تحلیل‌های منطقه‌ای را با بهره‌گیری از نظرات اصحاب رسانه پیرامون اکوسیستم موبایل در ایران آغاز کرده است. در این راستا نوکیا تمرکز خود را بر ایجاد همکاری هرچه بیشتر میان تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند، برنامه‌نویسان، اپراتورها و دارندگان محتواهای موبایلی در ایران قرار داده است. نوکیا قصد دارد با فراهم آوردن بستری مناسب، زمینه را برای همکاری به شیوه‌ای جدید و اثربخش میان اجزای اصلی تشکیل دهنده اکوسیستم موبایل در ایران فراهم کند و از این طریق بتواند گامی جدید در بهره‌گیری از تکنولوژی در راستای نیازهای مصرف کنندگان بردارد.

او در ادامه گفت: خدمات ارزش افزوده تلفن همراه به عنوان یکی از نقاط پیوند بازیگران اصلی اکوسیستم موبایل، مورد توجه نوکیا در برنامه‌های راهبردی خود است.

این کنفرانس در 4 و 5 اسفند با برنامه های متنوع از جمله کارگاه‌های تخصصی و ارائه مقالات دانشگاهی به کار خود ادامه داد.




موضوع مطلب :
جمعه 89 اسفند 6 :: 1:5 عصر ::  نویسنده : M.N
یک اشتباه در نقشه‌های جغرافیایی سرویس گوگل مپس باعث شد شهر باستانی پترا در اردن، به عنوان بخشی از خاک اسرائیل قلمداد شود.

به گزارش ایتنا به نقل از سبق، مقامات اردنی از مسئولین این سرویس گوگل خواسته‌اند اطلاعات مربوط به شهر مزبور را تصحیح نموده و اشتباه به وجود آمده را برطرف سازند.



petra02.jpg




بر این اساس جستجوی شهر پترا در سرویس گوگل مپس، کاربر را به مناطق داخل اسرائیل هدایت می‌کند.

گفتنی است پترا که به زبان عربی البتراء خوانده می‌شود، شهری تاریخی در جنوب اردن است که پایتخت حکومت نبطی‌ها به‌شمار می‌رود.

این شهر در سال 2007 و به دنبال یک نظرسنجی بین‌المللی در اینترنت، به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جدید شناخته شد.

کلمه پترا به زبان یونانی به معنی صخره است و چون این شهر باستانی تماماً در سنگ (صخره) کنده شده ‌است آن را پترا نامیده‌اند.

شایان ذکر است چندی پیش بروز یک اشتباه دیگر در گوگل مپس، به بروز اختلافات مرزی بین نیکاراگوئه و کاستاریکا منجر شد و این دو کشور را در آستانه جنگ نظامی قرار داد.



موضوع مطلب :
جمعه 89 اسفند 6 :: 1:5 عصر ::  نویسنده : M.N

شرکت اَپِل (به انگلیسی: .Apple Inc) یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که در زمینه طراحی و ساخت لوازم الکترونیکی مصرفی و نرم‌افزار کامپیوتر فعالیت می‌کند. این شرکت ابتدا با نام شرکت کامپیوتری اپل (.Apple Computer Inc) در شهر کوپرتینو در ایالت کالیفورنیا، واقع در دره سیلیکون کشور آمریکا تاسیس شد.

اپل را  بشناسیم



به گزارش ایتنا، این شرکت در دهه هفتاد میلادی با معرفی ریزرایانه‌های اپل I، اپل II، اپل III و پس از آن مکینتاش به بازار به آغاز و گسترش نوعی رایانه شخصی کمک فراوانی نمود.

اپل معمولاً به تولید سخت‌افزارهای نوین و دارای طراحی صحیح معروف است. از محصولات سخت‌افزاری این شرکت می‌توان آی‌پاد، آی‌مک، مک بوک و آی‌فون را نام برد.

همچنین این شرکت در زمینه‌? تولید نرم‌افزار هم فعالیت دارد. نرم‌افزارهای آی‌تونز، آی‌لایف ، آی ورک و سیستم‌عامل مورد استفاده در رایانه‌های این شرکت مک اواس ده نیز نمونه‌هایی از فعالیت نرم‌افزاری این شرکت هستند.

مدیریت اجرایی این شرکت برعهده? استیو جابز است. وی همراه با استیو وزنیاک بنیانگذار شرکت نیز بوده‌است.

تاریخچه

تاسیس اپل (1976 تا 1980)

کمپانی اپل در سال 1971 با دوستی استیو وزنیاک 21 ساله مهندس کامپیوتر و استیو جابز 16 ساله متولد شد به طوری که با گذشت شش سال از آشنایی این دو نفر در سال 1977 این کمپانی با معرفی کامپیوتر شخصی Apple I که در گاراژ خانه جابز به صورت دستی ساخته شده بود رسما با نام تجاری Apple Computer Inc به بازار تکنلوژی وارد شد و توانست ظرف مدت کوتاهی با فروش تعدادی از این مدل کامپیوتر شخصی، اعتباری برای خود دست و پا کند. بلافاصله در سال 1977 اپل نوع دیگری از کامپیوتر شخصی یعنی Apple II را وارد بازار کرد که به دلیل مجهز بودنش به فلاپی درایو 5?25 اینچی از رقبای دیگر خود در آن دوره نظیر Commodore که از نوار مغناطیسی برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده می‌کرد، پیشی گرفت. در سال 1980 اپل سعی کرد با معرفی مدل Apple III که به نوعی بهینه شده سری Apple II به شمار می‌آمد با بزرگ‌ترین رقیب آن دوره یعنی آی‌بی‌ام که با تجهیز کامپیوترهای خود به سیستم‌عامل DOS توانسته بود سهم زیادی از بازار فروش را به خود اختصاص دهد، وارد رقابت جدی شود اما به دلیل ایراداتی که در طراحی این مدل وجود داشت مجبور شد تا صدها دستگاه از Apple III فروخته شده را به کمپانی برگردانده و از همین جا با تعیین و تشخیص راه‌حل‌های ممکن برای رفع مشکل مدل Apple III ایده ساخت مدلی جدید خلق شد.


لیزا و مکینتاش (1981 تا 1989)

در سال 1983 اپل با ارائه مدل «لیزا» (Lisa) که اولین کامپیوتر مجهز به ماوس و سیستم‌عامل دارای واسط گرافیکی، آیکون‌ها و پنجره‌ها بود توانست انقلابی بزرگ در زمینه کامپیوترهای شخصی به وجود آورد. بعد از آن در سال 1984 سیستم‌عامل مکینتاش توسط اپل در حالی روانه بازار شد که تبلیغات بسیار گسترده‌ای برایش انجام گرفته بود. ظهور مکینتاش و ارائه نسخه‌های مختلف برنامه‌های نشر رومیزی توسط کمپانی ادوبی (Adobe) نظیر PageMaker و بعدها برنامه ساخت انیمیشن موجب شد تا مکینتاش در بین انتشارات و سازندگان فیلم و موسیقی طرفداران بسیاری پیدا کند. بسیاری از نرم‌افزارهای مشهور کنونی مانند مایکروسافت ورد و ادوبی فتوشاپ اولین بار برای کامپیوتر مکینتاش نوشته شدند.

اواسط دهه 1980 اپل دارای دو دپارتمان بود: یکی روی سری‌های Apple II که خاص کاربران خانگی بود و دیگری روی سیستم‌های مکینتاش که مخصوص کاربران حرفه‌ای طراحی شده بود و به نوعی روی این دو دپارتمان تحقیقات بسیاری را انجام داد اما با تمام این تلاش‌ها و تحقیقات مکینتاش نتوانست به سهم بازاری مشابه دهه 70 کامپیوترهای Apple II دست پیدا کند، اما همچنان به رقابت خود با کامپیوترهای IBM ادامه داد.

ادامه مطلب کلیک کنید...

دوران طلایی (1989 تا 1991)

ارائه مدل جدیدی از کامپیوترهای قابل حمل توسط اپل در سال 1989 به نام Macintosh Portable کلید خورد و بعد از آن نوت بوک PowerBook وارد بازار شد. نوت بوکی که با همکاری کمپانی سونی و به کارگیری باتری‌های دو ساعته، صفحه مانیتور 9 اینچی و هارد درایو 20 مگابایتی به فرمی کاملاً ارگونومیک طراحی شده بود توانست در سال 1991 سود زیادی را نصیب این کمپانی کند. این دوران به قدری در دوران کاری اپل سودآور و درخشان به شمار می‌آید که از آن به عنوان «دوران طلایی» یاد می‌کنند.


 (1990 تا 1993)PowerBook و نزول

با یادگیری چند درس دردناک بعد از معرفی کامپیوتر حجیم مکینتاش پرتابل در 1989 ،اپل به طراحی صنعتی روی آورد و استراتژی خود را بر پایه ارایه سه مدل کامپیوتر قابل حمل بنا کرد. یکی از این مدل‌ها توسط Sony (که دارای مهارت در طراحی قطعات الکترونیکی کوچک،بادوام و کارا بود) ارایه شد. PowerBook 100 در سال 1991 ارایه شد و استاندارد شکل و ترکیب ارگونومیک کامپیوترهای لپتاپ را بنا کرد. این محصول شهرت اپل را به عنوان یک تولیدکننده? با کیفیت هم در زمینه کامپیوترهای رومیزی و هم کامپیوترهای قابل حمل تثبیت کرد. موفقیت PowerBook و چند محصول دیگر اپل در این مدت باعث افزایش سود مالی شرکت شد. مجله MacAddict سالهای 89 تا 91 را دوره اول طلایی مکینتاش نامگذاری کرد.

ولی دوره طلایی ادامه پیدا نکرد. مایکروسافت ویندوز یک رابط جدید را به نمایش گذاشت که به عقیده بسیاری از مردم از نظر کارایی به راحتی مکینتاش بود. اپل، مایکروسافت را متهم به کپی برداری از روی مکینتاش کرد ولی ویندوز به پیشرفت خود ادامه داد. در طول دهه 90، اپل خط تولید خود را گسترش داد.اپل تنوع زیادی از محصولات را ارایه می‌داد. هزینه? تولید این گوناگونی محصولات از یک طرف و گسترش محبوبیت مایکروسافت ویندوز که با تبلیغات زیادی همراه بود از طرف دیگر منجر شد اپل تا مرز ورشکستگی پیش رود.


همکاری بزرگ (1994 تا 1997)

در اوایل دهه 90 اپل به این نتیجه رسید که برای باقی ماندن در دنیای کامپیوتر باید مکینتاش را بازنویسی کند.احتیاجات کاربران و برنامه‌های کامپیوتری با سخت‌افزار و سیستم‌عامل‌های فعلی قابل پاسخگویی نبودند.در سال 1994 اپل طرفداران خود را با اتحاد با رقیب قدیمی خود یعنی IBM و موتورلا غافلگیر کرد.این یک پیشنهاد جدید بود برای تولید یک کامپیوتر جدید بود که از سخت‌افزار IBM و موتورلا و نرم‌افزار اپل استفاده می‌کرد.اپل با اتحاد AIM (Apple IBM Motorola) امید داشت که از مایکروسافت تنها رقیبش جلو بیفتد.بعد از آن اپل خط تولید Power Macintosh را راه اندازی کرد که از پردازنده PowerPC IBM به جای سری 68k موتورلا استفاده می‌کرد.سیستم‌عامل اپل برای پردازنده جدید بازنویسی شد.

در اواسط دهه 90 اپل بر روی بهبود قابلیت‌های سیستم‌عامل مکینتاش کار می‌کرد، بعد از اولین تلاش برای تغییر کدهای آن اپل به این نتیجه رسید که بهتر است نوشتن یک سیستم‌عامل جدید را آغاز کند و بعد آن را مطابق رابط کاربری مکینتاش اصلاح کند.بعد از شکست پروژه مشترک با IBM برای نوشتن سیستم‌عامل جدید، اپل سیستم‌عامل NEXTstep را که محصول شرکت استیو جابز بود را خریداری کرد. این باعث بازگشت جابز به اپل شد.در 9 جولای 1997 هیئت مدیره اپل جابز را بعد از 12 سال ضرر مالی و ارزش سهام پایین به سمت مدیرعامل منصوب کرد. جابز کار خود را به عنوان مدیرعامل موقت شروع کرد و دست به اصلاحات گسترده‌ای در ساختار اپل زد.


شروع دوباره (1998 تا 2005)

در 1998 یک سال بعد از برگشت جابز به شرکت، اپل یک مکینتاش کامل را به نام iMac به بازار معرفی کرد ،یک طراحی جدید که بیشتر استانداردهای اپل را مانند SCSI و ADB را حذف کرده و به جای آن دو درگاه USB قرارداده بود. در حالی که از نظر فنی چندان قابل توجه نبود دارای یک خاصیت ابتکاری جدید بود یعنی پوسته پلاستیکی شفاف که در رنگ‌های آبی و سفید ارایه می‌شد. 800?000 سیستم iMac در سال 98فروخته شد. بعد از سال 93 این اولین سالی بود که اپل به سود می‌رسید. در سال 2001 اپل سیستم‌عامل Mac OS X را ارایه کرد که بر پایه NEXTstep و Unix BSD بنا شده بود. OS X بین مشتریان و حرفه‌ای‌ها به ثبات و قابلیت اعتماد بالا همراه با ضریب امنیتی یونیکس و با یک رابط کاربری که استفاده آسان از آن را تضمین می‌کرد شناخته شد. در اواخر 2001 اپل اولین iPod که دستگاه پخش دیجیتال موسیقی قابل حمل بود را ارایه کرد. محصولی که بافروش بیش از 42 میلیون به طرز شگفت آوری موفقیت آمیز بود. iPod با iTunes (که برنامه‌ای برای فروش موسیقی به قیمت هر آهنگ 99 سنت است) همراه شد.تا فوریه 2006 بیش یک میلیارد آهنگ قابل بارگیری از اینترنت برای iPod وجود دارد. در مارس 2005 اپل پشتیبانی خود را از تکنولوژی جدید Blu-Ray سونی اعلام کرد و به Blu-Ray Association پیوست. جابز در ژوین 2005 در یک سخنرانی از فروش کامپیوترهای جدید مکینتاش با پردازنده اینتل در ژانویه 2006 خبر داد. وی همچنین گفت که انتقال مکینتاش از PowerPC به Intel تا سال 2007 طول خواهد کشید.


عصر اینتل (2006 تا کنون)

اپل در دهم ژانویه 2006 اولین کامپیوترهایش را با پردازنده اینتل ارایه کرد. لپ‌تاپ جدید MacBook Pro جایگزین سری قدیمی PowerBook شده‌است که حدود 4 برابر سریعتر است و آی‌مک جدید که 2تا 3 برابر سریعتر شده‌است. هر دو از پردازنده‌های اینتل با تکنولوژی Core Duo استفاده می‌کنند. مشارکت اپل و اینتل یک اصطلاح جدید را میان کاربران کامپیوتر به وجود آورده‌است، مکتل “Mactel” در جواب عبارت “Wintel” که به کامپیوترهایی که با پردازنده Intel و سیستم‌عامل Windows کار می‌کردند اطلاق می‌شد ساخته شده‌است.البته این عبارت هیچگاه توسط یک مقام رسمی دو شرکت استفاده نشده‌است و بیشتر در میان طرفداران رواج پیدا کرده است.

اپل در یک نگاه

نوع شرکت :شرکت سهامی عام
زمینه? فعالیت :سخت‌افزار کامپیوتر، نرم‌افزار کامپیوتر، لوازم الکترونیکی مصرفی، توزیع دیجیتال
تأسیس: کوپرتینو، کالیفرنیا، آمریکا (1 آوریل 1976)
بنیانگذار(ها): استیو جابز
استیو وزنیاک
رونالد وینک
شعبه? مرکزی: اینفینیت لوپ، کوپرتینو، کالیفرنیا
افراد مهم :استیو جابز (موسس، رئیس هیئت مدیره، مدیر عامل شرکت)
تیم کوک (COO)
پیتر اوپنهایمر (CFO)
باب منسفیلد (مک و آیفون سخت افزار مهندسی)
جاناتان ایوه (طراحی صنعتی)
محصولات :مک‌بوک، مک‌بوک پرو، مک‌بوک ایر، آی‌مک، آی‌پاد، آی‌فون، آی‌تونز، اپل تی‌وی، سافاری، آی‌لایف، آی‌وُرکس

فروشگاه‌ها :(خرده فروشی، آنلاین، برنامه، آیتونز، آیبوکز)
موبایل‌می
درآمد: $ 65230000000 دلار (سال مالی 2010)
سود خالص: $ 14010000000 دلار (سال مالی 2010)
دارایی کل: $ 75180000000 دلار (سال مالی 2010)
تعداد کارکنان: 49?400 نفر (2010)
شرکت‌های وابسته : بریبرن کاپیتل، شرکت فایل‌میکر




موضوع مطلب :
جمعه 89 اسفند 6 :: 1:5 عصر ::  نویسنده : M.N
شرکت ویوسونیک برای راضی نگه داشتن افرادی که تمایل دارند زندگی شخصی و کاری خود را از یکدیگر جدا کنند، از نخستین تلفن هوشمند دو سیم‌کارته اندرویدی جهان رونمایی کرد.
نخستین  موبایل آندرویدی دو سیم‌کارته

 تلفن هوشمند جدید ویوسونیک با هدف جدا کردن زندگی شخصی و زندگی کاری کاربران به بازار عرضه خواهد شد.

این تلفن که V350 نام دارد، دارای یک صفحه نمایش 3.5 اینچی و لمسی و سیستم عامل آن نیز اندروید 2.2 است.

قابلیت استفاده از دو سیم‌کارت در این گوشی توانایی دسترسی به دو شبکه را در یک زمان برای کاربر مقدور می‌سازد.

دوربین این تلفن 5 مگاپیکسل است و از امکانات دیگر آن می‌توان به فن‌آوری وای‌فای، بلوتوث 2.1 و هدایت گر GPS اشاره کرد.




موضوع مطلب :
جمعه 89 اسفند 6 :: 1:5 عصر ::  نویسنده : M.N
کینگ مکس سریع‌ترین حافظه‌های فاقد سینک خنک کننده دنیا را تولید کرد.
شرکت کینگ مکس چندی پیش حافظه‌های جدیدی تحت عنوان نانو را تولید کرد که در طراحی آنها از سینک خنک کننده استفاده نشده بود. ویژگی اصلی این حافظه‌های قدرتمند ابعاد کوچک و دمای کاری پایین آنها بود و از این نظر مورد توجه بسیاری از گیمرها و اورکلاکرهای حرفه‌ای قرار گرفت.

در اولین قدم مدل‌های 1600، 2000 و 2200 مگاهرتز این حافظه‌ها وارد بازار شد. اخیرا نیز با تولد حافظه های 2400 مگاهرتزی، شرکت کینگ مکس گستره این سری از حافظه‌های خود را افزایش داده و حافظه نانو 2400 مگاهرتز را تولید و روانه بازار کرد.

این حافظه‌های DDR3 در حال حاضر تنها حافظه‌های 2400 مگاهرتز موجود در دنیا هستند که از سینک خنک کننده در طراحی آنها استفاده نشده است. نکته قابل توجه اینجاست که به واسطه این طراحی منحصر به فرد، بازده دفع حرارت این حافظه‌ها 10 درصد نسبت به نسل گذشته افزایش پیدا کرده است.

ولتاژ کاری این حافظه 1.65 ولت است و در عین حال پهنای باند 19.2 گیگابایت در ثانیه برای انتقال اطلاعات دارد که سرعت فوق‌العاده بالایی به شمار می‌رود.

رم‌های نانو کینگ مکس در گنجایش 2 گیگابایتی و در بسته‌های دوتایی تولید شده‌اند و از نظر قیمت و کارایی یکی از بهترین گزینه‌ها برای کاربران حرفه‌ای به شمار می‌روند.



موضوع مطلب :
جمعه 89 اسفند 6 :: 1:5 عصر ::  نویسنده : M.N

شرکت سیمانتک اهداف استاکس‌نت را فراتر از آنچه که تاکنون تصور می‌شده، ارزیابی کرده است.

تشریح  ابعاد تازه‌ای از عملکرد ویروس استاکس‌نت

شرکت سیمانتک تولیدکننده نرم‌افزارهای امنیتی، در گزارش اخیر خود ابعاد تازه‌ای از عملکرد ویروس استاکس‌نت را تشریح کرده است.

به گزارش ایتنا به نقل از وی‌تری، سیمانتک در سایت رسمی خود مدعی شده که استاکس‌نت از ژوئن سال 2009، به پنج سازمان و صنعت جداگانه در ایران حمله کرده است.

به گفته سیمانتک این حملات در ژوئن 2009، ژوئیه 2009، مارس 2010، آوریل 2010 و می 2010 صورت پذیرفته است.

سیمانتک به نام و مشخصات این پنج صنعت اشاره‌ای نکرده است.

این در حالی است که پیش از این خبرها از حمله استاکس‌نت به تاسیسات غنی‌سازی اورانیوم در نطنز و راکتور هسته‌ای بوشهر حکایت داشت و عده‌ای معتقد بودند که سانتریفیوژهای نطنز یکی از اصلی‌ترین اهداف خرابکاری این کرم اینترنتی محسوب می‌شود.

با این حال علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران پیشتر گفته بود کرم اینترنتی استاکس‌نت وارد سیستم اصلی نیروگاه بوشهر نشده و فقط در بعضی از لپ‌تاپ‌های شخصی مشاهده شده است.

برخی کارشناسان از کرم استاکس‌نت به عنوان سردمدار نسل جدید کرم‌های هوشمند اینترنتی یاد می‌کنند.




موضوع مطلب :
نزدیک به یک سوم از کاربران اینترنت در اروپا در سال 2010 شاهد آلوده شدن رایانه‌های خود به ویروس رایانه‌ای بودند.

 در انگلیس نزدیک به 31 درصد کاربران اینترنت به خاطر حملات اینترنتی و ویروس‌های رایانه‌ای اطلاعات شخصی خود را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر 84 درصد از کاربران اینترنت در اروپا در سال 2010 برای محافظت بیشتر از رایانه‌های شخصی خود، نرم‌افزارهای امنیتی خریداری کرده‌اند.

نزدیک به چهار درصد از کاربران اینترنتی در اروپا نیز شاهد سوء استفاده از اطلاعات شخصی خود در اینترنت بودند و سه درصد نیز به خاطر این حملات با ضرر مالی مواجه شده‌اند.




موضوع مطلب :
جمعه 89 اسفند 6 :: 1:5 عصر ::  نویسنده : M.N
به تازگی دستگاهی با نام Imerge MS1 برای شبکه‌های رایانه‌ای خانگی ساخته شده که می‌تواند تا 6 ترابایت اطلاعات مورد نیاز کاربران را در خود ذخیره کند.

این حافظه مجازی در اصل از 6 حافظه یک ترابایتی تشکیل شده است که هر کدام از آن‌ها می‌توانند در کنار یکدیگر، سرعت انتقال اطلاعات را برای شما تا چند برابر افزایش دهند. 

به عقیده کارشناسان، این سیستم بسیار توانمند است و اگر 6 حافظه 1.5 ترابایتی نیز داخل آن قرار گیرد، باز هم با همین سرعت و قدرت به کار خود ادامه خواهد داد. 

این دستگاه فقط برای سرورها ساخته نشده است و کاربران در صورت تمایل می‌توانند از آن برای ذخیره فایل‌های صوتی و تصویری خود روی کامپیوترهای خانگی استفاده کنند. 

دستگاه کوچک Imerge MS1 به انواع ورودی‌های A/V مجهز شده است و با سیستمی ویژه، می‌تواند کلیه فایل‌های صوتی آنالوگ را در مدت کوتاه به فایل‌های دیجیتالی با کیفیت بسیار بالا تبدیل کند.
این محصول 24 هزار و 500 دلار قیمت دارد.




موضوع مطلب :
جمعه 89 اسفند 6 :: 1:5 عصر ::  نویسنده : M.N
بوت‌نت "زئوس " که 40 درصد از وب سایت‌های آمریکایی را آلوده کرده بود، این بار به سرغ سایت‌های اروپای شرقی رفته است.
زئوس  این‌بار به جان اروپایی‌ها افتاد

بررسی‌های موسسه امنیتی Trusteer نشان می‌دهد که 39.8 درصد از سایت‌هایی که آلوده به زئوس شده‌اند IP آدرس‌های آمریکایی دارند. این شرکت که چهار ماه بر روی این بدافزار مخرب مطالعه کرده به این نتیجه رسیده که روسیه دومین کشور از نظر آلودگی به زئوس است. 

سهم روسیه در زمینه آلودگی به زئوس 21.6 درصد بوده و در مجموع میزان آلودگی به زئوس در کل کشورهای اروپای شرقی به 32 درصد می‌رسد. زئوس برای مدت طولانی مخرب ترین بدافزار موجود در وب بوده و سهولت به کارگیری آن توزیع آن را راحت‌تر کرده است.
بیش‌ترین کاربرد زئوس فریب کاربران برای سرقت اطلاعات شخصی آنان است. این برنامه وب سایت‌های مختلف را آلوده‌ کرده و کدهای معیوبی را به آنها می‌افزاید که دستیابی به اطلاعات حساس کاربران را ساده‌تر می‌کند.
کارشناسان معتقدند در صورت عدم رسیدگی جدی فعالیت‌های تخریبی زئوس در هفته‌های آینده در دیگر نقاط جهان هم رشد و توسعه می‌یابد.




موضوع مطلب :
جمعه 89 اسفند 6 :: 1:5 عصر ::  نویسنده : M.N
متخصصان امنیتی در مورد سوءاستفاده کلاهبردارن اینترنتی از اشتیاق مردم به کسب اطلاعات در مورد جام‌های جهانی سال‌های آینده فوتبال اظهار نگرانی کردند.

جام  جهانی 2022 سوژه جدید بدافزارنویسان


 در آخرین کلاهبرداری از این دست جام جهانی 2022 به میزبانی قطر مورد توجه هکرها و هرزنامه نویسان قرار گرفته است. 

بررسی های موسسه امنیتی سمانتک نشان می دهد در چند ماه اخیر 419 نوع بدافزار مختلف با هدف فریب علاقه‌مندان به جام جهانی با موضوع جام جهانی سال 2022 در فضای مجازی منتشر شده و موضع اکثر آنها خرید بلیط های این جام جهانی و اخبار جعلی و تقلبی است. 

ارسال ایمیل با فایل های ضمیمه پی دی اف با موضوع برنده شدن گیرنده نامه هم یکی دیگر از سوژه های مورد علاقه کلاهبرداران اینترنتی است. 

در این فایل ها که معمولاً با لوگوی فدراسیون جهانی فوتبال و فدراسیون فوتبال قطر ارسال می شوند ادعاشده که گیرنده ایمیل 1.5 میلیون پوند برنده شده و برای دریافت این پول باید اطلاعات شخصی خود را برای آدرس خاصی ارسال کند. 

به نظر می رسد با توجه به همسایگی قطر با ایران در ماه های آینده تعداد قابل توجهی از کاربران اینترنت در کشور هم هدف کلاهبرداری ها و حملاتی با موضوعات مشابه قرار بگیرند.




موضوع مطلب :

درباره وبلاگ

این وبلاگ برترین وبلاگ پارسی بلاگ در سال 1389 شده است . موفق باشید
آخرین مطالب
پیوندها
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
بازدید امروز: 0
بازدید دیروز: 19
کل بازدیدها: 179984